Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε αυτές τις ώρες;;

Πρώην Πρωθυπουργός που άλλα έλεγε προεκλογικά και αλλα εφάρμοσε μετεκλογικά (συνήθως με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου παρακάμπτοντας την βουλή), εγκαλεί τον νύν Πρωθυπουργό της χώρας γιατί δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις των δανειστών,γιατί εμφανίζεται πιστός στις προεκλογικές του υποσχέσεις και γιατί καλεί τον λαό σε δημοψήφισμα !!!!!!!!
Και πολλοί εχουν το θράσος να μιλούν για μετατόπιση ευθυνών και προδοσία όταν οι ίδιοι θα ελεγαν τα ιδια και χειρότερα αν ο Πρωθυπουργός υπέγραφε την θανατική οικονομική μας καταδίκη με ένα ακόμη αποτρόπαιο μνημόνιο.
Φαίνεται δεν συγχωρούν τον εαυτό τους για το κακό που έκαναν στις πλάτες μας και ζητούν συνενόχους βαπτίζοντας την ακέραιη και έντιμη στάση του Πρωθυπουργού διχασμό.

Η γιορτή της Δημοκρατίας (να ψηφίζει ο λαός) θεωρείται πραξικόπημα !!!
Αντί να συμπαραταχθούν ολοι μαζί δίπλα στον Πρωθυπουργό και να προτείνουν στον ελληνικο λαό να βροντοφωνάξει ένα περήφανο ΟΧΙ στην εξαθλίωση των μνημονίων ,που ακόμη και έγκυροι ξένοι οικονομολόγοι και διεθνείς αναλυτές προσομοιάζουν με οικονομική κόλαση του Δάντη..διαστρεβλώνουν τα πραγματικά ερωτήματα του δημοψηφίσματος και επιδίδονται σε λασπώδεις ενέργειες προετοιμάζοντας την επαναφορά τους στην εξουσία.

Η καλύτερη Ποίηση γράφεται την Κυριακή στην κάλπη
Και είναι στίχοι υπερηφάνειας,αξιοπρέπειας,εντιμότητας,αδερφοσύνης

2 σχόλια:

Utopia είπε...

μίσος ταξικό:
https://www.youtube.com/watch?v=9UgoPCpsP_I

τι να πει κανείς;
κακοποίηση

κοκκινη κισσα είπε...

τώρα το είδα ..
αναμενόμενο απο την "πέστροφα" :)