Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Η διάβρωση του κοινωνικού ιστού και η εμπάθεια μιας «επαγγελματικής» τάξης εναντι μιας άλλης ,είναι πια τόσο μεγάλη ,που όταν μια ομάδα επαγγελματιών διαμαρτυρηθεί γιατιί η μνημονιακή λαίλαπα την έχει χτυπήσει ,οι υπόλοιπες συντονισμένα αρχίζουν το έργο της αποδομησής της και της φασιστικής γενίκευσης .
Το εχουμε δεί να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια κατά κόρον..διαμαρτύρονται οι καθηγητές;; είναι ευνοημένοι τεμπέληδες.
Διαμαρτύρονται οι γιατροί ;είναι επίορκοι,χρηματίζονται.
Διαμαρτύρονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες ;;είναι αλήτες,φοροδιαφεύγουν. Διαμαρτύρονται οι αγρότες; Είναι καλομαθημένοι στις επιδοτήσεις
Και το γαιτανάκι συνεχίζεται ..διαμαρτύρονται οι καλλιτέχνες;είναι χαμένα κορμιά,υποκριτές,αμα φάνε θα το βουλώσουν…!!
Φυσικά κάθε φορά «η επιχειρηματολογία» ανακυκλώνεται και καταλήγει πάντα στα γνωστά . "Εισαγγελείς εν δράσει" ..λεπτό δεν χάνουν..με τους αφορισμούς και την γενίκευση πάντα στο τσεπάκι..και δείχνουν,δείχνουν,δείχνουν διαρκώς τους άλλους..
«Η αρρώστια» ξαναχτύπησε με αφορμή το θέμα του Jan Fabre και οι αντιδράσεις από τους συνήθεις "δικαστές "ακόμη μια φορά παραπάνω από λυσσώδεις!!
Κανείς δεν αρνήθηκε ότι χρόνια στρεβλώσεων ,κακοδιοίκησης και αναξιοκρατίας σε αυτό το κράτος σώρευσαν πλήθος προβλήματα και δημιούργησαν πολλές φορές δικαιολογημένες αντιδράσεις από κάποιους που εβλεπαν τις λογιών,λογιών «συντεχνίες» να θέλουν να καρπώνονται κονδύλια και αλλα προνόμια για λογαριασμό τους.Ομως αυτό, από το να συκοφαντούνται άνθρωποι έντιμοι,ολων των επαγγελματικών τάξεων που δεν εχουν βάλει δεκάρα στην τσέπη τους από κρατικά χρήματα,που δεν εχουν καταδεχτεί να συμμετέχουν σε κρυφές δοσοληψίες και ανορθόδοξες χρηματοδοτήσεις ,που δούλεψαν και δουλεύουν (αναφέρομαι με την ευκαιρία στο κομμάτι του πολιτισμού) με αξιοπρέπεια ,ήθος και ανεξαρτησία , αλλα προφανώς και στους αλλους που προανέφερα τομείς, είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Και μην μου πείτε «ε,τι να κάνουμε ,μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά»!!
Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: